Automate your Marketing
with Womplify




 
norul's FotoPage

By: norulmaziah mokhtar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-May-2009 10:23 Email | Share | | Bookmark
selamat pengantin baru

 
 
 
View all 10 photos...
22 dan 23 mei aku dapat job untuk make up org kawen....
selamat pengantin baru buat khamisah n murad!
layan je la hasil tangan ku seperti berikut ekk...














Monday, 18-May-2009 10:22 Email | Share | | Bookmark
aktiviti wekend yg lalu..

 
 
 
View all 7 photos...
16/5/09
selamat hari guru.....sambutan hari guru pd taun ni agak best la sbb ramai student yg wish aku....hik...n ade sorang student aku telah belikan sepotong kek hari guru utk aku..syok...



pada hari sabtu ini juga bermulanye sesi latihan netbal utk sukan mara pada bln jun ni...
alhamdulillah aku dipilih utk menyertai team netball ke sukan mara yang akan di adakan di johor...
pada sukan mara taun 2005 yg lalu team nebal mara phg telah mendapat no 3..kali ni tak tau la lagi...



17/5/09
latihan lagi ari ni..tapi tak cukup org tuk traning,so kami buat keputusan utk ke taman bandar utk jogging (latihan stamina)




Friday, 15-May-2009 14:53 Email | Share | | Bookmark
gile tuperware....

 
 
 
View all 11 photos...
.....tak tau nak update topik ape.....
layan je la ekk....
sekarang ni duk gile ngan brand tuperware...baru 3 bln jd ahli....menarik gak jd ahli tuperware...banyak dapat adiah kalu gi party tuperware..hahahahha
nak buat bisnes ni aku tak reti skit..guna sendiri je la...
tp ader membe yg mmg succes gile buat bisnes tuperware...aku masuk jd ahli ni pun bawah dia...nama dia yati...
so sape yg berminat nak buat side income bleh le cube jd ahli tuperware..tak rugi pun mencuba....
ari ni aku baru ambik katalog terbaru dari yati...korang tengok la...kalu berkenan boleh le gi ke bisness center terdekat dgn umah korang...jadi ahli boleh dapat lest 20% bg setiap item pembelian.....tp kalu nak untung jd ahli....
(237271-norulmaziah binti mohd mokhtar)













Tuesday, 12-May-2009 11:04 Email | Share | | Bookmark
jeng..jeng...jeng...ke genting

 
 
 
View all 9 photos...
7 mei 2009 negei pahang cuti...sempena hari hol...yabedabedu....ape lagi...jom zoom malaysia...
setelah berpakat ngan baithi n naza...hik...naik genting...
gembel gile...tak rancang pun...tp bile kuar idea terus call hotel kat genting booking..
mmg drastik punya keputusan..dah la masing2 tengah 'kering' sbb baru lepas shoping kat rantau panjang.....tapi ikutkan kepala enjoy.......
yahoo...bawak kelisa lagi...hahahha...best...turun genting 8 mei gi jaya jusco balakong dulu...cuci mata n mengabiskan duit yg mmg dah abih...ahakk....
pastu singgah temerloh bermalam di kampungku (kg bintang)...9 mei baru pulang ke rumah.......
jom la jamu mata dgn gambo yg sempat diedit.......










Wednesday, 6-May-2009 10:37 Email | Share | | Bookmark
team caklempong ikm tsya ke kktm pasir mas

 
 
 
View all 11 photos...
alhamdulillah...sekali lagi kami (caklempong ikm tsya) dijemput oleh pengarah kktm pasir mas untuk mengiringi konvokesyen kali kedua pd 2 may 2009 yang lalu...
1 lg pengalaman yg amat berharga bagi kami....

yang best nye dapat ke kktm pasir mas ni sbb boleh shoping sakan...tau tau je la kelate..barang murah....hik...n banyak tempat yag boleh di tuju...
















[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net